Välkommen till
GOD SERVICE

Städning, trädgård, hantverk & fönsterputs med direkt uppföljning. Få mer tid till det som är viktigt på riktigt med God Service

Städning i Ystad


Din städfirma i Ystad

Stranden vid sandskogen är hem åt såväl en rik historia som ett livligt uteliv.
Bor även du i Ystad? Grattis, då är du granne med ytterligare en fördel! Vi är en helskånsk städfirma som erbjuder alla sorters städhjälp i dit hemområde. Oavsett var i Ystad du behöver städning kan vi erbjuda dig lösningar med allt från enskilda storstädningar till återkommande veckostädning, anpassade efter just dina behov. Det ska vara en ren njutning att bo i Ystad. Välkommen att beställa din storstädning hos oss.

God Service, överallt i Ystad

Vi är ett heltäckande städföretag. Inga uppdrag är för stora eller för små för oss och vi tar oss an nästan alla sorters lokaler. Vi hjälper dig mer än gärna med fönsterputsning, hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning och skolstädning, både som punktinsatser och som abonnemang på städhjälp. Behöver du hjälp med trädgården? Vi kan trädgårdsskötsel också! Bland alla våra tjänster för både privatpersoner och företag är vi övertygade om att du kan hitta den service just du behöver. Välkommen att se dig omkring i menyerna här ovanför!

Vi är glada när du är glad

Det allra viktigaste för oss är att du som kund är nöjd. Visste du att 80 % av våra städuppdrag kommer från att våra tidigare kunder rekommenderat oss? Just därför gör vi allt för att vårt arbete ska leva upp till dina förväntningar och mer därtill. Hos oss får du precis vad du beställer. Hos oss får du alltid God Service.

Ledda av erfarenhet

Efter många år som städbolag hittar man mönster som fungerar. Tre av de saker vi är stoltast över är vårt GPS-styrda tidsrapporteringssystem, kontinuiteten i vår kundkontakt och vårt uppföljningsarbete. Med vårt tidsrapporteringssystem kan vi enkelt se till att rätt medarbetare är på rätt plats vid rätt tid, varje gång. Dessutom får du som kund ett meddelande när vi kommer hem till dig eller när vi går för dagen. Smart, va? För att du ska kunna känna dig trygg med oss är det alltid samma person som kommer och städar hos dig. På så vis vet du vem du släpper in! Vårt största stolthet är vår uppföljning, eller ”Tyck till”, som vi kallar det. Efter genomförd städning får du ett meddelande där vi ber dig svara på några frågor om hur du upplevt städningen, och om något kunde ha gjorts bättre. Om något skulle saknas dig i städningen åtgärdar vi naturligtvis det. Vi ger inte upp förrän du är nöjd!

Arbetsglädje för alla

Det första steget mot en bra städning är ett motiverat städteam. Därför genomgår alla nyanställda hos oss en utbildning inom städning och hygien efter urvalsprocessen innan sitt första städuppdrag. Under de första uppdragen får varje nyanställd dessutom en egen mer erfaren mentor att gå bredvid, för att komma in i gemenskapen likaväl som rutinerna. På så sätt kan vi både säkra kvaliteten på din städning och skapa god arbetsstämning. Vi ser vår låga personalomsättning som ett tecken på att det receptet fungerar, både för våra anställda och för våra kunder.

Förutom hushållsnära tjänster så erbjuder vi även företag, föreningar och BRF:er, skolstädningkontorsstädning och annan lokalvård.

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Ystad

Behöver du hjälp med städningen hemma? Anlita alltid en seriös städfirma när du låter någon annan sköta städningen i ditt hem. Vi använder alltid städmaterial som är skonsam för miljön, för vi vill vara med och göra din vardag så giftfri och enkel som möjligt. Hos oss väljer du om du vill ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida får du ditt pris direkt och kan beställa hemstädning. Du kan där även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning. Vi drar ditt rut avdrag (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

Flyttstädning Ystad

Planerar du att flytta? Låt oss ta hand om städningen av din gamla bostad, så kan du fokusera på att få ordning i din nya bostad. Med vår erfarenhet av städning vid flytt kan du som kund känna dig trygg med att få ett bra resultat. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss och få upp ditt pris direkt på vår hemsida. Vill du ha hjälp med visningsstäd, kontakta oss.

Fönsterputsning Ystad

Vill du har rena fönster? Anlita oss för din nästa fönsterputs. Vi ger dig Svanenmärkt fönsterputsning i Lund med omnejd. Vid vår fönsterputsning använder vi självklart bara kemikalier som är godkända av Svanen och är skonsamma mot miljön. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi har med oss det material som behövs för fönsterputsningen. Kom ihåg att meddela om det är högt och behövs t.ex. stege eller längre redskap. Se din prisuppgift och boka din fönsterputsning direkt på vår hemsida.

Storstädning Ystad

Behöver ditt hem en större städning? Låt oss ta hand om din nästa storstädning. Läs mer om vår tjänst här och vill du anlita oss för en engångsstädning så kan du gå vidare och skicka din bokningsförfrågan direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgift.

Förutom hemstädning så erbjuder vi även andra hushållsnära tjänster som hantverkstjänster och trädgårdshjälp. Läs mer om dessa och andra tjänster, som vi erbjuder våra kunder, på vår hemsida. Har du några frågor så är det bara att kontakta oss.


Marknadens nöjdaste kunder

VI stödjer följande organisationer och deras arbete

Alla förtjänar God Service

Ring 020-21 42 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Välkomna till ett tryggt och kvalitetssäkert serviceföretag.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.