Välkommen till
GOD SERVICE

Städning, trädgård, hantverk & fönsterputs med direkt uppföljning. Få mer tid till det som är viktigt på riktigt med God Service

Städning Staffanstorp

Din städfirma i Staffanstorp

En egen personlighet med närhet till det mesta. Nu har Staffanstorp fått en fördel till!
Med ett lokalt förankrat skånskt städbolag i kommunen blir såväl flyttstädning som veckostädning ett rent nöje.
Var i Staffanstorp du än är kan vi erbjuda högkvalitativ städning med svanmärkt utrustning, för rena lokaler och en ren miljö.
Välkommen till God Service, städfirman för alla uppdrag!

Städning och trädgårdsskötsel där du behöver den

Vi tar oss an alla lokaler. Vare sig du behöver fönsterputsning, hemstädning, skolstädning, kontorsstädning eller en helt vanlig storstädning därhemma erbjuder vi städhjälp som både punktinsats och städningsabonnemang, för både privatpersoner och företag. Vill du hellre njuta av det vackra vädret i stället för att städa? Fråga bara oss, så fixar vi städningen! Ta en titt i menyn här ovan och hitta det alternativ som passar dig bäst.

En glad kund är vår bästa belöning

Visste du att hela 80 % av våra uppdrag kommer från rekommendationer från tidigare kunder?
Vi vill gärna fortsätta på det viset! Därför är det viktigaste för oss att du blir nöjd med din städning. När du anlitar oss kan du lita på att du får God Service.

Rutinerade städare med städade rutiner

Med 12 år som städföretag i ryggen har vi hunnit jobba fram en del goda vanor. Här är de tre bästa. Med vårt GPS-styrda tidsrapporteringssystem ser vi alltid till att ha rätt person på rätt plats vid rätt tid. Dessutom får du ett meddelande när vi kommit hem till dig och när vi ger oss av för dagen, så att du alltid har koll på din städning. Nästa är kontinuiteten. För att du ska känna dig trygg med städningen får du alltid samma städningskonsult, på samma veckodag, vid samma tid, varje gång.
Vår allra bästa arbetsrutin är ändå återkopplingen. För oss är det viktigt att du är nöjd med din städning, och därför har vi vårt verktyg ”Tyck till”. Här kan du berätta för oss hur din städupplevelse har varit och om något kunde ha blivit bättre. Om något saknas dig i städningen ser vi naturligtvis till att åtgärda det. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd! Mer om våra arbetsrutiner kan du läsa här.

En glad städning är en bra städning

Vår personal är den viktigaste delen av vår verksamhet, det är ju de som sköter själva städningen.
Därför vill vi alltid se till att våra medarbetare trivs på sin arbetsplats, och att de alltid kan göra sitt bästa för att din städning ska bli bra. Alla nya städare hos oss går igenom en noggrann urvalsprocess och utbildas i städningens konst innan de skickas på sitt första uppdrag. När det så är dags får varje ny anställd en egen handledare på plats för både din och den nya medarbetarens trygghet. Vår låga personalomsättning ser vi som ett tecken på att vårt recept fungerar och ger trygghet åt såväl våra kunder som våra anställda. Du kan se mer om våra grundvärderingar och vår internutbildning här.

Förutom hushållsnära tjänster så erbjuder vi även företag, föreningar och BRF:er, skolstädningkontorsstädning och annan lokalvård.

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Staffanstorp

Behöver du hjälp med städningen hemma? Anlita alltid en seriös städfirma när du låter någon annan sköta städningen i ditt hem. Vi använder alltid städmaterial som är skonsam för miljön, för vi vill vara med och göra din vardag så giftfri och enkel som möjligt. Hos oss väljer du om du vill ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida får du ditt pris direkt och kan beställa hemstädning. Du kan där även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning. Vi drar ditt rut avdrag (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

Flyttstädning Staffanstorp

Planerar du att flytta? Låt oss ta hand om städningen av din gamla bostad, så kan du fokusera på att få ordning i din nya bostad. Med vår erfarenhet av städning vid flytt kan du som kund känna dig trygg med att få ett bra resultat. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss och få upp ditt pris direkt på vår hemsida. Vill du ha hjälp med visningsstäd, kontakta oss.

Fönsterputsning Staffanstorp

Vill du har rena fönster? Anlita oss för din nästa fönsterputs. Vi ger dig Svanenmärkt fönsterputsning i Lund med omnejd. Vid vår fönsterputsning använder vi självklart bara kemikalier som är godkända av Svanen och är skonsamma mot miljön. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi har med oss det material som behövs för fönsterputsningen. Kom ihåg att meddela om det är högt och behövs t.ex. stege eller längre redskap. Se din prisuppgift och boka din fönsterputsning direkt på vår hemsida.

Storstädning Staffanstorp

Behöver ditt hem en större städning? Låt oss ta hand om din nästa storstädning. Läs mer om vår tjänst här och vill du anlita oss för en engångsstädning så kan du gå vidare och skicka din bokningsförfrågan direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgift.

Förutom hemstädning så erbjuder vi även andra hushållsnära tjänster som hantverkstjänster och trädgårdshjälp. Läs mer om dessa och andra tjänster, som vi erbjuder våra kunder, på vår hemsida. Har du några frågor så är det bara att kontakta oss.


Marknadens nöjdaste kunder

VI stödjer följande organisationer och deras arbete

Alla förtjänar God Service

Ring 020-21 42 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Välkomna till ett tryggt och kvalitetssäkert serviceföretag.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.