Välkommen till
GOD SERVICE

Städning, trädgård, hantverk & fönsterputs med direkt uppföljning. Få mer tid till det som är viktigt på riktigt med God Service

Städning Malmö


Din städfirma i Malmö

Malmö, Skånes bankande storstadshjärta. Det är lätt att förälska sig i stadens vackra promenader, rika uteliv och närhet till allt man behöver. Nu har du också nära till en riktigt bra städfirma!
Är det dags för flyttstädning eller storstädning? Vill du hellre njuta av din bostad i stället för att ägna dig åt tråkig veckostädning? Då är vi städbolaget för dig! Det ska vara en ren njutning för dig att komma hem.

Städning för alla lokaler och situationer

Vi tar oss an såväl skolor och kontor som städning i , alltid med svanmärkta produkter och medel. Bland våra erbjudanden kan du hitta giftfria tjänster för:

  • Hemstädning
  • Städhjälp
  • Flyttstädning
  • Storstädning
  • Veckostädning
  • Fönsterputsning
  • Skolstädning
  • Kontorsstädning
  • Trädgårdsskötsel

Är det dags att rensa upp därhemma, på arbetsplatsen eller någon annanstans i Malmö?
Vi utför såväl punktinsatser som återkommande abonnemang där du själv väljer hur ofta vi ska komma och städa. Ta en titt i menyn ovan och välj bland våra tjänster.
Välkommen att beställa din nästa städning hos oss!

Ditt ord är guld värt

God Service växer just nu, och det är helt tack vare våra kunder. Hela 80 % av våra uppdrag kommer från att våra kunder har rekommenderat oss. Därför är det absolut viktigaste för oss att du blir nöjd med vårt arbete och att din upplevelse blir så bra som möjligt. Vi ger inte upp förrän du är helt nöjd!

Våra rutiner – Din trygghet

Efter 12 år som städföretag vet vi hur viktigt det är att du som kund får en god relation med din städhjälp. Därför får du samma servicekonsult, samma veckodag på samma tid, varje gång. Dessutom sköter vi allt arbete genom ett GPS-styrt tidsrapporteringssystem. På så vis vet vi att rätt städhjälp kommer till rätt plats på rätt tid, varje gång. Du får alltid ett meddelande när vi kommit fram till dig och när vi lämnar din bostad eller lokal. Genom vårt feedbacksystem vill vi säkerställa att allt går till på ett sätt som du känner dig trygg och nöjd med. Du kan se mer om våra arbetsrutiner här.

Lyhörd kvalitetsstädning

Vårt mål är att alltid leverera bästa möjliga städning till dig. Därför ser vi till att ha en noggrann och kvalitetsmedveten personal ute på varje uppdrag. All vår personal har genomgått vår interna städutbildning, och nya anställda får alltid en handledare på sina första uppdrag. Vår låga personalomsättning ser vi som ett kvitto på att det receptet fungerar för såväl personal som kunder.
För att försäkra oss om att du är nöjd följer vi upp varje uppdrag med vår undersökning ”Tyck till” där du som kund får utvärdera städningen. Skulle något saknas så gör vi naturligtvis allt vi kan för att rätta till det! Det viktigaste för oss är att du blir nöjd. Du kan läsa mer om vår personal och vårt uppföljningsarbete här.

Förutom hushållsnära tjänster så erbjuder vi även företag, föreningar och BRF:er, skolstädningkontorsstädning och annan lokalvård.

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Städning hos dig Malmö

Behöver du hjälp med hemstädning i Malmö? Anlita alltid en seriös städfirma när du låter någon annan sköta städningen i ditt bostad. Vi använder alltid städmaterial som är skonsam för miljön, för vi vill vara med och göra din vardag så giftfri och enkel som möjligt. Hos oss väljer du om du vill ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka. Vi drar ditt rut avdrag (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

Flyttstädning Malmö

Planerar du att flytta? Låt oss ta hand om städningen av din gamla bostad, så kan du fokusera på att få ordning i din nya bostad. Med vår erfarenhet av städning vid flytt kan du som kund känna dig trygg med att få ett bra resultat. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss och få upp ditt pris direkt på vår sajt. Vill du ha hjälp med visningsstäd, kontakta oss.

Fönsterputsning Malmö

Vill du har rena fönster? Anlita oss för din nästa fönsterputs. Vi ger dig Svanenmärkt fönsterputsning i Lund med omnejd. Vid vår fönsterputsning använder vi självklart bara kemikalier som är godkända av Svanen och är skonsamma mot miljön. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi har med oss det material som behövs för fönsterputsningen. Kom ihåg att meddela om det är högt och behövs t.ex. stege eller längre redskap. Se din prisuppgift och boka din fönsterputsning direkt hos oss.

Storstädning Malmö

Behöver din bostad en större städning? Låt oss ta hand om din nästa storstädning. Läs mer om vår tjänst här och vill du anlita oss för en engångsstädning så kan du gå vidare och skicka din bokningsförfrågan direkt på sajten. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgift.

Förutom städning så erbjuder vi även andra hushållsnära tjänster som hantverkstjänster och trädgårdshjälp. Har du några frågor så är det bara att kontakta oss.


Marknadens nöjdaste kunder

VI stödjer följande organisationer och deras arbete

Alla förtjänar God Service

Ring 020-21 42 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Välkomna till ett tryggt och kvalitetssäkert serviceföretag.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.