Välkommen till
GOD SERVICE

Städning, trädgård, hantverk & fönsterputs med direkt uppföljning. Få mer tid till det som är viktigt på riktigt med God Service

Alla förtjänar God storstädning

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Städning Lund

Din städfirma i Lund

Som universitetsstaden med djupa rötter i den skånska myllan har Lund en särskild plats i hela Sveriges hjärta. Bor du i Lund? Grattis! Nu kan ditt boende bli ännu finare med hjälp från ett skånskt städbolag nära dig! Med helhjärtad professionell hjälp blir storstädningen, flyttstädningen eller veckostädningen ett rent nöje.

Städning var och när du än behöver den

Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss! Vi tar oss an skolstädning och kontorsstädning såväl som hemstädning och trädgårdsskötsel, var i Lund du än befinner dig, självklart alltid med Svanmärkt utrustning. Vi genomför både punktinsatser och återkommande, abonnerade städningar där du själv väljer hur ofta vi ska komma och städa. Oavsett om du behöver städhjälp med veckostädning, flyttstädning, storstädning eller fönsterputsning så gör vi alltid jobbet med samma noggrannhet och lyhördhet inför dina behov och synpunkter.
Ta en titt i menyn ovan och beställ de tjänster du behöver, från en städfirma nära dig!

Du är vår bästa reklam

Visste du att hela 80 % av våra uppdrag kommit till genom tips från våra tidigare kunder?
Därför är det viktigare än någonting annat att du blir nöjd med din städning och din upplevelse av oss. Det är våra kunder som får oss att växa. Vårt mål är att ge något tillbaka.
Låt oss visa vad God Service betyder!

Arbetsrutiner för din städning

För oss är det viktigt att du kan känna trygghet i kontakten med det städföretag som arbetar hos dig. Därför får du alltid samma servicekonsult hos oss, på samma veckodag, vid samma tid, varje gång. Vi arbetar i ett GPS-styrt tidsrapporteringssystem, som låter dig veta precis när vi kommer hem till dig och när vi lämnar din bostad efter arbetsdagen. Dessutom låter systemet vår ledning se till att rätt personal alltid kommer till rätt plats på rätt tid. Det viktigaste för oss är att du blir nöjd. Därför är vi också stolta över vårt feedbacksystem, som låter dig framföra dina synpunkter och låter oss veta om något skulle saknas dig. Läs gärna mer om våra arbetsrutiner!

Kvalitet genom lyhördhet

Vår största tillgång är vår personal. Med motiverade och kvalitetsmedvetna medarbetare kan vi på bästa sätt se till att du får en högkvalitativ städning. Alla våra nyanställda går igenom såväl en intern utbildning i städningens konst som en noggrann urvalsprocess innan sitt första uppdrag. Därefter får varje nyanställd en egen mentor på sina första uppdrag. Detta har lett till att vi har en mycket låg personalomsättning, något vi ser som ett gott tecken på att både kunder och personal är nöjda. För att vara säkra på det återkopplar vi alltid efter utfört uppdrag i vad vi kallar ”Tyck till”. Det är en undersökning för att få svar på om och hur vi hade kunnat göra bättre ifrån oss. Skulle något saknas i städningen så åtgärdar vi det naturligtvis. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd! Vill du veta mer? Läs gärna vidare om vår personal och vårt uppföljningsarbete.

Förutom hushållsnära tjänster så erbjuder vi även företag, föreningar och BRF:er, skolstädningkontorsstädning och annan lokalvård.

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Lund

Behöver du hjälp med hemstädning i Lund? Anlita alltid en seriös städfirma när du låter någon annan sköta städningen i ditt hem. Vi använder alltid städmaterial som är skonsam för miljön, för vi vill vara med och göra din vardag så giftfri och enkel som möjligt. Hos oss väljer du om du vill ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida får du ditt pris direkt och kan beställa hemstädning. Du kan där även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning. Vi drar ditt rut avdrag (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

Flyttstädning Lund

Planerar du att flytta? Låt oss ta hand om städningen av din gamla bostad, så kan du fokusera på att få ordning i din nya bostad. Med vår erfarenhet av städning vid flytt kan du som kund känna dig trygg med att få ett bra resultat. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss och få upp ditt pris direkt på vår hemsida. Vill du ha hjälp med visningsstäd, kontakta oss.

Fönsterputsning Lund

Vill du har rena fönster? Anlita oss för din nästa fönsterputs. Vi ger dig Svanenmärkt fönsterputsning i Lund med omnejd. Vid vår fönsterputsning använder vi självklart bara kemikalier som är godkända av Svanen och är skonsamma mot miljön. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi har med oss det material som behövs för fönsterputsningen. Kom ihåg att meddela om det är högt och behövs t.ex. stege eller längre redskap. Se din prisuppgift och boka din fönsterputsning direkt på vår hemsida.

Storstädning Lund

Behöver ditt hem en större städning? Låt oss ta hand om din nästa storstädning. Läs mer om vår tjänst här och vill du anlita oss för en engångsstädning så kan du gå vidare och skicka din bokningsförfrågan direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgift.

Förutom hemstädning så erbjuder vi även andra hushållsnära tjänster som hantverkstjänster och trädgårdshjälp. Läs mer om dessa och andra tjänster, som vi erbjuder våra kunder, på vår hemsida. Har du några frågor så är det bara att kontakta oss.


Marknadens nöjdaste kunder

VI stödjer följande organisationer och deras arbete

Alla förtjänar God Service

Ring 020-21 42 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Välkomna till ett tryggt och kvalitetssäkert serviceföretag.

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.