Välkommen till
GOD SERVICE

Städning, trädgård, hantverk & fönsterputs med direkt uppföljning. Få mer tid till det som är viktigt på riktigt med God Service

Alla förtjänar God storstädning

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Städning Helsingborg

Städning i Helsingborg

Med Sveriges mest strandnära stadskärna är Helsingborg ett litet paradis på jorden.
Bor du i Helsingborg? I så fall har du nu ytterligare en orsak att fira!
Nu kan du enkelt njuta av ett rent och prydligt hem eller en välstädad arbetsplats.
Vi på God Service hjälper dig mer än gärna med såväl flyttstädning, storstädning och veckostädning där hemma som med skolstädning och kontorsstädning på arbetsplatsen.
Välkommen till en chans att ta det lugnt. Välkommen till God Service.

God service, oavsett lokal

Behöver du hjälp med hemstädning på platsen närmast ditt hjärta? Då är det God Service du behöver. Vi är ett lokalt förankrat städföretag med gedigen erfarenhet av städhjälp i hemmet såväl som på arbetsplatsen eller i skolan. Oavsett lokalens storlek har vi både personalen och utrustningen (svanmärkt, såklart!) för att kunna ta hand om dina rum. Med gott om erbjudanden för både företag och privatpersoner inom städning, fönsterputsning och trädgårdsskötsel är vi säkra på att vi har ett bra erbjudande för dig. Ta en titt i menyn ovanför för att välja bland våra tjänster!

Goda vitsord – vår drivkraft

Viktigast av allt är att du blir nöjd. Varför tycker vi det? Jo, för att 80 % av alla våra städuppdrag kommer ifrån att kunder har rekommenderat oss vidare. Utan nöjda kunder, inga rekommendationer. Därför vill vi vara helt säkra på att din städning och din upplevelse blir de bästa möjliga. Låt oss visa vad God Service innebär!

Goda vanor, gott resultat

Efter tolv år som städfirma har vi gott om goda vanor, men det finns tre som är viktigare än de andra. För största möjliga trygghet i din städning ser vi till att du alltid får samma servicekonsult, samma veckodag, på samma tid, varje gång. Med vårt GPS-styrda tidsrapporteringssystem kan vi säkerställa att rätt städhjälp kommer till rätt plats på rätt tid, varje gång. Smart, va? Viktigast av allt är vårt feedbacksystem. Efter varje städuppdrag återvänder vi till dig för återkoppling i vad vi kallar ”Tyck till”. Det är här vi säkerställer att du är nöjd med din städning och ser till at hjälpa dig om något skulle saknas. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd! Läs mer om våra arbetsrutiner här.

God kvalitet från grunden

Våra medarbetare är vår största tillgång, och det är de som bär upp vår kvalitet. Varje nyanställd hos oss går igenom både en internutbildning i konsten att städa och en noggrann urvalsprocess innan de skickas på sitt första uppdrag. Väl där får varje ny medarbetare handledning av en mer erfaren kollega för att säkerställa att städningen lever upp till våra krav. På så sätt ser vi till att varje nyanställd blir en del av gruppen och att din städning blir den bästa möjliga. Vi ser vår låga personalomsättning som ett kvitto på att personalen är lika nöjd som våra kunder. Du kan läsa mer om våra grundvärderingar och vår internutbildning här.

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Helsingborg

Behöver du hjälp med städningen hemma? Anlita alltid en seriös städfirma när du låter någon annan sköta städningen i ditt hem. Vi använder alltid städmaterial som är skonsam för miljön, för vi vill vara med och göra din vardag så giftfri och enkel som möjligt. Hos oss väljer du om du vill ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida får du ditt pris direkt och kan beställa hemstädning. Du kan där även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning. Vi drar ditt rut avdrag (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

Flyttstädning Helsingborg

Planerar du att flytta? Låt oss ta hand om städningen av din gamla bostad, så kan du fokusera på att få ordning i din nya bostad. Med vår erfarenhet av städning vid flytt kan du som kund känna dig trygg med att få ett bra resultat. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss och få upp ditt pris direkt på vår hemsida. Vill du ha hjälp med visningsstäd, kontakta oss.

Fönsterputsning Helsingborg

Vill du har rena fönster? Anlita oss för din nästa fönsterputs. Vi ger dig Svanenmärkt fönsterputsning i Lund med omnejd. Vid vår fönsterputsning använder vi självklart bara kemikalier som är godkända av Svanen och är skonsamma mot miljön. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi har med oss det material som behövs för fönsterputsningen. Kom ihåg att meddela om det är högt och behövs t.ex. stege eller längre redskap. Se din prisuppgift och boka din fönsterputsning direkt på vår hemsida.

Storstädning Helsingborg

Behöver ditt hem en större städning? Låt oss ta hand om din nästa storstädning. Läs mer om vår tjänst här och vill du anlita oss för en engångsstädning så kan du gå vidare och skicka din bokningsförfrågan direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgift.

Förutom hemstädning så erbjuder vi även andra hushållsnära tjänster som hantverkstjänster och trädgårdshjälp. Läs mer om dessa och andra tjänster, som vi erbjuder våra kunder, på vår hemsida. Har du några frågor så är det bara att kontakta oss.


Marknadens nöjdaste kunder

VI stödjer följande organisationer och deras arbete

Alla förtjänar God Service

Ring 020-21 42 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Välkomna till ett tryggt och kvalitetssäkert serviceföretag.

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.