Städfirma Malmö

Spara tid och energi – låt oss sköta din städning

Ditt trygga städföretag i Malmö

När du anställer oss för att ta hand om din städning kan du komma hem till ett rent och fräscht hem. Vi hjälper dig att frigöra tid från tidskrävande sysslor, så att du kan ägna dig åt sådant du tycker om istället.

God Service är en städfirma i Malmö med över 10 års erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med hushållsnära tjänster. Vi utför alltid vårt arbete med extra noggrannhet – för att du ska bli så nöjd som möjligt.

Städfirma i Malmö som hjälper dig att hålla rent i hemmet

När du anställer oss för att hjälpa till med städningen tar vi uppdraget på största allvar. Inget hem är det andra likt och därför anpassar vi vår städrutin efter dina unika behov. Vanligtvis gör vi hembesök hos våra kunder varje eller varannan vecka, men vi finns även här för dig som önskar städning mer sällan.  

Vi erbjuder hjälp med all typ av städning i hemmet, såsom storstädning, flyttstädning och vanlig veckostädning – alltid till ett bra pris. Du som privatperson har rätt att utnyttja RUT-avdrag för alla våra tjänster, vilket innebär att du endast behöver stå för 50% av kostnaden. Förutom städning av bostäder tar vi även emot uppdrag från företag och skolor. Vi erbjuder alltid förmånliga priser på både kontorsstädning och skolstädning.

Vi lägger stor vikt i att du som kund ska känna dig trygg med vårt arbete. När du anställer oss som städföretag i Malmö genomför vi en grundlig städning så att ditt hem blir ordentligt rent. Alla våra tjänster omfattas av vår nöjd kund garanti, för att säkerställa att arbetet utförs med största precision. Garantin innebär att om du skulle upptäcka en miss i någon av våra städningar, så kommer vi tillbaka åtgärdar den så fort som möjligt – alltid utan tillkommande kostnad.

God Service är verksamma i västra Skåne och kan hjälpa bland annat dig i Malmö, Lund, Trelleborg, Ystad och Sjöbo med hemstädning. Om du har några frågor om våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vad ingår i återkommande städning?

(Vi utgår från en standardlista men den kan justeras helt efter ert önskemål)

Här finns en servicelista i PDF-format

Alla rum

 • Dammtorkning av fria ytor
 • Avtorkning av fönsterkarmar
 • Dammsugning av golv och mattor
 • Våtmoppning av golv
 • Skakning av mindre mattor
 • Putsning av speglar
 • Tömning av alla papperskorgar
 • Borttagning av spindelväv

Kök

 • Avtorkning av vitvaror inklusive spis och fläkt)
 • Avtorkning av mikrovågsugn in- och utvändigt
 • Avtorkning av köksluckor, handtag och andra skåp
 • Avtorkning under vask samt tömning av sopor
 • Rengöring av ugn, engångstjänst
 • Rengöring av kyl/frys, engångstjänst

Badrum

 • Avtorkning och rengöring av toalett och dusch/badkar
 • Avtorkning av kakel, väggar och andra ytor
 • Rengöring av handfat, speglar och underskåp

Kvalité & trygghet

När vi startade God Service 2009 hade vi provat ett flertal olika städfirmor – utan att vara nöjda. Om det inte var kommunikationen eller administrationen som fallerade, var det ofta kvaliteten på städningen som vi inte var tillfreds med. Vi märkte att det fanns ett hål i städbranschen och det bestämdes att starta en städfirma med västra Skåne som arbetsfält. Vi står för kvalité, ansvar, säkerhet och trygghet.

Vi lämnar ingen obemärkt

Med regelbunden städning av God Service kan du kliva in i ett nystädat hem och lägga din tid på något annat. Som abonnemangskund hos oss får du din städning utförd av samma person, samma dag och samma tid. Skulle vår servicekonsult, som vår personal heter, vara sjuk – ringer vi alltid och frågor om det är ok att vi skickar en vikarie. Vårt smarta uppföljningssystem efter varje besök gör att vi håller högsta möjliga kvalité.

Svar på vanliga frågor

Är det samma person som städar varje gång?
Vi har som ambition att du ska få städning av samma person varje gång. Om din ordinarie person får förhinder kan en annan person av oss på God Service hjälpa dig istället.
Du kan känna dig trygg med att alla i vårt team genomgår samma grundliga utbildning i städning så att vi kan hålla kvaliteten och kontinuiteten i din hemstädning.  

Hur bokar jag städning?
Bokning av ett startmöte gör du via vår hemsida eller kontakta vår kundservice via e-mail eller telefon: 020-21 42 00

Hur går startmötet till?
Under startmötet går vi igenom vad du behöver hjälp med och vad du vill att din hemstädning ska innehålla. Utifrån vårt startmöte sammanställer vi dina behov och önskemål i din kundprofil. 

Vi erbjuder företagstjänster och allt inom hushållsnära tjänster såsom flyttstädning, fönsterputs, trädgårdsarbete och återkommande hemstädning i Malmö, Lund, Trelleborg, Helsingborg, Ystad, Sjöbo och Ängelholm med omnejd.