Städfirma Lund

Minska dina måsten i vardagen – låt oss ta hand om städningen

Vi ser till att ditt hem blir skinande rent

När hemmet är rent och fräscht mår vi som bäst, men ibland kan det vara svårt att hinna städa riktigt ordentligt. När tiden inte räcker till finns vi här och hjälper dig att skapa ordning i hemmet.

God Service är ett tryggt val för dig letar efter en seriös städfirma i Lund. Med lång erfarenhet av städning kan vi hjälpa dig med olika typer av uppdrag, såsom hemstädning, flyttstädning och andra hushållsnära tjänster. Våra städtjänster omfattas av RUT-avdrag och vi utför alltid våra uppdrag med extra noggrannhet – för att garantera att du får ett skinande rent hem.

Din personliga städfirma i Lund

Vårt viktigaste uppdrag är att se till att våra kunder kan komma hem till ett rent och fräscht hem – utan att behöva lägga onödig tid på vardagssysslor. Inget hem är det andra likt och när du anlitar oss på God Service tar vi fram en unikt anpassat upplägg för just ditt hem. För att du ska bli så nöjd som möjligt är vi lyhörda för dina önskemål och tar fram den lösning som passar dig bäst. Du kan själv välja om du vill ha hjälp med städningen varje eller varannan vecka, eller om du föredrar att vi besöker dig mer sällan. 

För att säkerställa att alla våra arbeten utförs på rätt sätt erbjuder vi en kvalitetsgaranti på samtliga tjänster. Det innebär att om du skulle upptäcka en miss i någon av våra städningar så kommer vi till dig och åtgärdar det så fort som möjligt – helt kostnadsfritt. 

God Service är en städfirma som är verksam i västra Skåne och vi är tillgängliga för städ i Lund med omnejd. Välkommen att kontakta oss så tar vi fram en lösning efter dina behov.

Vad ingår i återkommande städning?

(Vi utgår från en standardlista men den kan justeras helt efter ert önskemål)

Här finns en servicelista i PDF-format

Alla rum

 • Dammtorkning av fria ytor
 • Avtorkning av fönsterkarmar
 • Dammsugning av golv och mattor
 • Våtmoppning av golv
 • Skakning av mindre mattor
 • Putsning av speglar
 • Tömning av alla papperskorgar
 • Borttagning av spindelväv

Kök

 • Avtorkning av vitvaror inklusive spis och fläkt)
 • Avtorkning av mikrovågsugn in- och utvändigt
 • Avtorkning av köksluckor, handtag och andra skåp
 • Avtorkning under vask samt tömning av sopor
 • Rengöring av ugn, engångstjänst
 • Rengöring av kyl/frys, engångstjänst

Badrum

 • Avtorkning och rengöring av toalett och dusch/badkar
 • Avtorkning av kakel, väggar och andra ytor
 • Rengöring av handfat, speglar och underskåp

Kvalité & trygghet

När vi startade God Service 2009 hade vi provat ett flertal olika städfirmor – utan att vara nöjda. Om det inte var kommunikationen eller administrationen som fallerade, var det ofta kvaliteten på städningen som vi inte var tillfreds med. Vi märkte att det fanns ett hål i städbranschen och det bestämdes att starta en städfirma med västra Skåne som arbetsfält. Vi står för kvalité, ansvar, säkerhet och trygghet.

Vi lämnar ingen obemärkt

Med regelbunden städning av God Service kan du kliva in i ett nystädat hem och lägga din tid på något annat. Som abonnemangskund hos oss får du din städning utförd av samma person, samma dag och samma tid. Skulle vår servicekonsult, som vår personal heter, vara sjuk – ringer vi alltid och frågor om det är ok att vi skickar en vikarie. Vårt smarta uppföljningssystem efter varje besök gör att vi håller högsta möjliga kvalité.

Svar på vanliga frågor

Är det samma person som städar varje gång?
Vi har som ambition att du ska få städning av samma person varje gång. Om din ordinarie person får förhinder kan en annan person av oss på God Service hjälpa dig istället.
Du kan känna dig trygg med att alla i vårt team genomgår samma grundliga utbildning i städning så att vi kan hålla kvaliteten och kontinuiteten i din hemstädning.  

Hur bokar jag städning?
Bokning av ett startmöte gör du via vår hemsida eller kontakta vår kundservice via e-mail eller telefon: 020-21 42 00

Hur går startmötet till?
Under startmötet går vi igenom vad du behöver hjälp med och vad du vill att din hemstädning ska innehålla. Utifrån vårt startmöte sammanställer vi dina behov och önskemål i din kundprofil. 

Vi erbjuder företagstjänster och allt inom hushållsnära tjänster såsom flyttstädning, fönsterputs, trädgårdsarbete och återkommande hemstädning i Malmö, Lund, Trelleborg, Helsingborg, Ystad, Sjöbo och Ängelholm med omnejd.