Skolstädning

God Service erbjuder hållbar skolstädning i alla storlekar i Malmö, Lund, Ängelholm och Helsingborg. Städar gör vi  med produkter som är Svanenmärkta enligt EU-Blommans kriterier.

SMART LOKALVÅRD

Återkommande kontorsstädning bygger liksom andra städuppdrag på förtroende, vilket är något som bara kan fås och bibehållas genom god kommunikation och ett bra resultat. Vår smarta lokalvård är kostnadseffektiv och miljövänlig . Vi lämnar givetvis garanti på alla uppdrag.

PERSONAL

Vår personal är navet i vår verksamhet och vår verkliga tillgång. Som städbolag är vår personalomsättning mycket låg beroende på att vi har inarbetade rekryteringsrutiner och en noggrann urvalsprocess. Vi vet att personal som trivs och känner sig trygga betyder god service för våra kunder.

ARBETSLEDNING

Som kund hos God Service har man också alltid en dedikerad arbetsledare. Dessa trevliga arbetsledare planerar scheman, svarar i telefon och tar hand alla inkommande kundärenden. De är länken mellan vårt kontor, våra kunder och vår personal på fält.

Vi jobbar lite annorlunda och det känner man som kund och som anställd hos God Service. Vi vill att man känner det lilla företagets närhet till kunder och kollegor samtidigt som man får det stora företagets styrka och trygghet.

(PDF exempel för utskrift)

Certifikat

Du förtjänar God Service!

God Service Sverige AB är ett modernt tjänsteföretag som har sin hemmabas i Skåne med kontor i Malmö. Vi utför tjänster både för privatpersoner och företag. Vår målsättning är att alltid kunna leverera kundanpassade lösningar till alla hushållsnära tjänster och olika tjänster till företag.

Ring 020-21 42 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Välkomna till en trygg och kvalitetssäker städfirma.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.