Jobba hos oss

Vi söker duktiga medarbetare. Nedan finner du de tjänster vi söker nu.

Lokalvårdare/städare sökes

Om dig:

Vi söker flera duktiga lokalvårdare/städare som vill jobba hel- eller deltid med att utföra städningar hemma hos privatpersoner på återkommande städuppdrag samt på flyttstädningar och storstädningar på hos privatpersoner och företag. Vi söker dig som har körkort men även dig som kan tänka dig cykla på el-cykel eller åka kollektivtrafik.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet inom lokalvård men det viktiga är du har viljan. Du talar svenska eller engelska obehindrat. Det är viktigt att du har god social förmåga samt att du tycker om serviceyrket.

Dina arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta till största delen hemstädning hos privatpersoner men det kan även förekomma flyttstädningar, storstädningar eller företagsstädningar såsom byggstädningar. Hos oss arbetar man oftast ensam hos privatpersoner och på större städningar arbetar ni i grupp.

Om oss:

God Service växer och vi söker efter personer med både erfarenhet, kompetens och engagemang, som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som vill hjälpa äldre, småbarnsfamiljer, ensamstående föräldrar eller andra som kan ha svårt att få vardagen att gå ihop. Du erbjuds en flexibel arbetsvardag där du själv styr över din arbetstid och vilka uppdrag du tar.

Hos oss får du uppleva det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, samtidigt som du får det stora företagets styrka och trygghet.

Sök jobb

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar någon av våra chefer dig om du är intressant för en intervju.

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Svenska*
Körkort*
Tillgång till bil*
Max filstorlek: 50 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.