Hemstädning Lund

Fokusera på något annat än hemstädning – lämna den biten till oss!

Hemstädning i Lund – allt efter dina behov! 

Händer det att du behöver stressa igenom din städning hemma, och dessutom behöver ta fram dammsugare och golvmopp mitt i natten för att kunna njuta av ett välstädat hem? Vi förstår att det finns mycket annat som du hellre vill göra. Därför vill vi hjälpa dig med veckostädning i Lund, så att du istället kan fokusera på andra sysslor. 

Alla städ i Lund är unika och vi arbetar efter dina behov och önskemål. Tillsammans går vi igenom om vad du vill ska ingå i din hemstädning. Vi sammanställer behov och önskemål i din kundprofil och utifrån det vet vi vad som ska ligga till grund för städningen hemma hos dig.

Din städservice i Lund – när du har ont om tid

Vi vill underlätta i våra kunders vardag – så att ni kan få mer energi över till annat. Därför krävs det att vi på God Service anpassar och skräddarsyr våra städupplägg och gör alla unika för att kunna tillgodose varje kunds unika behov och önskemål. 

Det ligger mycket arbete bakom ett välstädat hem och det är helt okej att behöva hjälp med städningen ibland. Vi är en städfirma i Lund som hjälper dig med din hemstädning och andra tjänster. En gång i veckan eller så ofta som du vill. Med oss kan du känna dig trygg med att få en noggrann och grundlig städning i Lund med omnejd. 

Vi arbetar utifrån standardavtal som omfattar alla boytor. Finns det önskemål om annat är du välkommen att informera oss, så lägger vi till det i din beställning. Det är du som avgör vad som ska städas och hur ofta du vill ha hemstädning. Vi gör bara jobbet!

Vad ingår i återkommande hemstädning?

(Vi utgår från en standardlista men den kan justeras helt efter ert önskemål)

Här finns en servicelista i PDF-format

Alla rum

 • Dammtorkning av fria ytor
 • Avtorkning av fönsterkarmar
 • Dammsugning av golv och mattor
 • Våtmoppning av golv
 • Skakning av mindre mattor
 • Putsning av speglar
 • Tömning av alla papperskorgar
 • Borttagning av spindelväv

Kök

 • Avtorkning av vitvaror inklusive spis och fläkt)
 • Avtorkning av mikrovågsugn in- och utvändigt
 • Avtorkning av köksluckor, handtag och andra skåp
 • Avtorkning under vask samt tömning av sopor
 • Rengöring av ugn, engångstjänst
 • Rengöring av kyl/frys, engångstjänst

Badrum

 • Avtorkning och rengöring av toalett och dusch/badkar
 • Avtorkning av kakel, väggar och andra ytor
 • Rengöring av handfat, speglar och underskåp

Kvalité & trygghet

När vi startade God Service 2009 hade vi provat ett flertal olika städfirmor – utan att vara nöjda. Om det inte var kommunikationen eller administrationen som fallerade, var det ofta kvalitén på hemstädningen som vi inte var tillfreds med. Vi märkte att det fanns ett hål i städbranschen och det bestämdes att starta en städfirma med västra Skåne som arbetsfält. Vi står för kvalité, ansvar, säkerhet och trygghet.

Vi lämnar ingen obemärkt

Med regelbunden hemstädning av God Service kan du kliva in i ett nystädat hem och lägga din tid på något annat. Som abonnemangskund hos oss får du din hemstädning utförd av samma person, samma dag och samma tid. Skulle vår servicekonsult, som vår personal heter, vara sjuk – ringer vi alltid och frågor om det är ok att vi skickar en vikarie. Vårt smarta uppföljningssystem efter varje hemstädning gör att vi håller högsta möjliga kvalité.

Svar på vanliga frågor om Hemstädning Lund

Är det samma person som städar varje gång?
Vi har som ambition att du ska få hemstädning av samma person varje gång. Om din ordinarie person får förhinder kan en annan person av oss på God Service hjälpa dig med din hemstädning istället.
Du kan känna dig trygg med att alla i vårt team genomgår samma grundliga utbildning i städning så att vi kan hålla kvaliteten och kontinuiteten i din hemstädning.  

Hur bokar jag hemstädning?
Bokning av ett startmöte gör du via vår hemsida eller kontakta vår kundservice via e-mail eller telefon: 020-21 42 00

Hur går startmötet till för hemstädning?
Under startmötet går vi igenom vad du behöver hjälp med och vad du vill att din hemstädning ska innehålla. Utifrån vårt startmöte sammanställer vi dina behov och önskemål i din kundprofil. 

Vi erbjuder företagstjänster och allt inom hushållsnära tjänster såsom flyttstädning, fönsterputs, trädgårdsarbete och återkommande hemstädning i Malmö, Lund, Trelleborg, Helsingborg, Ystad, Sjöbo och Ängelholm med omnejd.