Hemstädning Lomma

Fokusera på något annat än hemstädning – lämna den biten till oss!

Hemstädning i Lomma – städning utifrån dina behov!

Känner du igen dig i att ofta stressa igenom städningen hemma och kanske dessutom behöva ta fram dammsugare och golvmopp mitt i natten för att kunna njuta av ett välstädat hem? Vi är medvetna om att det finns mycket annat som du hellre tar dig an. Det vill vi hjälpa dig med.  Därför kan du nu istället fokusera på andra sysslor – så tar vi hand om din hemstädningen i Lomma. 

Alla städ i Lomma är unika och vi arbetar efter dina behov och önskemål. Tillsammans går vi igenom om vad som ska ingå i din hemstädning. Vi sammanställer behov och önskemål i din kundprofil och utifrån det vet vi vad som ska ligga till grund för städningen hemma hos dig.

Vi hjälper dig med hemstädning i Lomma när du inte hinner

Vi vill underlätta i våra kunders vardag – så att ni kan få mer energi över till annat. Därför krävs det att vi på God Service anpassar och skräddarsyr våra städupplägg och gör alla unika för att kunna tillgodose varje kunds unika behov och önskemål. 

Vi arbetar utifrån standardavtal som omfattar alla boytor. Finns det önskemål om annat är du välkommen att informera oss, så lägger vi till det i din beställning. Det är du som avgör vad som ska städas och hur ofta du vill ha hemstädning i Lomma. Vi gör bara jobbet!

Vad ingår i återkommande hemstädning?

(Vi utgår från en standardlista men den kan justeras helt efter ert önskemål)

Här finns en servicelista i PDF-format

Alla rum

 • Dammtorkning av fria ytor
 • Avtorkning av fönsterkarmar
 • Dammsugning av golv och mattor
 • Våtmoppning av golv
 • Skakning av mindre mattor
 • Putsning av speglar
 • Tömning av alla papperskorgar
 • Borttagning av spindelväv

Kök

 • Avtorkning av vitvaror inklusive spis och fläkt)
 • Avtorkning av mikrovågsugn in- och utvändigt
 • Avtorkning av köksluckor, handtag och andra skåp
 • Avtorkning under vask samt tömning av sopor
 • Rengöring av ugn, engångstjänst
 • Rengöring av kyl/frys, engångstjänst

Badrum

 • Avtorkning och rengöring av toalett och dusch/badkar
 • Avtorkning av kakel, väggar och andra ytor
 • Rengöring av handfat, speglar och underskåp

Kvalité & trygghet

När vi startade God Service 2009 hade vi provat ett flertal olika städfirmor – utan att vara nöjda. Om det inte var kommunikationen eller administrationen som fallerade, var det ofta kvalitén på hemstädningen som vi inte var tillfreds med. Vi märkte att det fanns ett hål i städbranschen och det bestämdes att starta en städfirma med västra Skåne som arbetsfält. Vi står för kvalité, ansvar, säkerhet och trygghet.

Vi lämnar ingen obemärkt

Med regelbunden hemstädning av God Service kan du kliva in i ett nystädat hem och lägga din tid på något annat. Som abonnemangskund hos oss får du din hemstädning utförd av samma person, samma dag och samma tid. Skulle vår servicekonsult, som vår personal heter, vara sjuk – ringer vi alltid och frågor om det är ok att vi skickar en vikarie. Vårt smarta uppföljningssystem efter varje hemstädning gör att vi håller högsta möjliga kvalité.

Alla förtjänar God storstädning

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Svar på vanliga frågor om Hemstädning Lomma

Är det samma person som städar varje gång?
Vi har som ambition att du ska få hemstäd i Lomma av samma person varje gång. Om din ordinarie person får förhinder kan en annan person av oss på God Service hjälpa dig med din hemstädning istället.
Du kan känna dig trygg med att alla i vårt team genomgår samma grundliga utbildning i städning så att vi kan hålla kvaliteten och kontinuiteten i din hemstädning i Lomma.  

Hur bokar jag hemstädning?
Bokning av ett startmöte gör du via vår hemsida eller kontakta vår kundservice via e-mail eller telefon: 020-21 42 00

Hur går startmötet till för hemstädning?
Under startmötet går vi igenom vad du behöver hjälp med och vad du vill att din hemstädning ska innehålla. Utifrån vårt startmöte sammanställer vi dina behov och önskemål i din kundprofil. 

Vi erbjuder företagstjänster och allt inom hushållsnära tjänster såsom flyttstädning, fönsterputs, trädgårdsarbete och återkommande hemstädning i Malmö, Lund, Trelleborg, Helsingborg, Ystad, Sjöbo och Ängelholm med omnejd.