Fönsterputs

Du vet säkert själv att det tar mycket tid och inte är helt enkelt att putsa fönster. Beställ tjänsten fönsterputsning av God Service så får du mer tid över till annat och kan njuta av glasklara rutor.

Abonnemang varje kvartal

Du kan boka abonnemang på fönsterputsning, vilket innebär att vi kommer till din bostad och putsar någon dag mellan måndag-fredag var 13:e vecka. Du får ett schema på vilka veckor vi kommer. Detta uppdrag utförs därmed bara för villor och hos företag.

Fönsterputsning som engångsuppdrag

Engångsuppdrag utförs både på insida och/eller utsida. Du bokar en specifik dag när vi kommer och utför arbetet.

För båda tjänster bokar du en tid med en av våra erfarna arbetsledare som gör en bedömning av tidsåtgången och kostnaden för uppdraget. Tidsåtgången är mycket varierande beroende på bostadens storlek, fönstrens placering, fönstrens utformning (t.ex. spröjsade) och annat.

Liksom hemstädning och andra tjänster genomför vi som städfirma även fönsterputsning i  Malmö, Vellinge, Trelleborg, Lund och övriga orter i sydvästra Skåne

Vi erbjuder företagstjänster och allt inom hushållsnära tjänster såsom flyttstädning, fönsterputs, trädgårdsarbete och återkommande hemstädning i Malmö, Lund, Trelleborg, Helsingborg, Ystad, Sjöbo och Ängelholm med omnejd.