Fönsterputs Malmö

Vi hjälper er att få skinande rena fönster

Alla förtjänar God fönsterputs i Malmö

Ring 020-21 42 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Välkomna till ett tryggt och kvalitetssäkert serviceföretag.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Abonnemang varje kvartal

Du kan boka abonnemang på fönsterputsning, vilket innebär att vi kommer till din bostad och putsar någon dag mellan måndag-fredag var 12:e vecka. Du får ett schema på vilka veckor vi kommer.

Engångsuppdrag

Engångsuppdrag utförs både på insida och/eller utsida. Du bokar en specifik dag när vi kommer och utför arbetet. För båda tjänster bokar du en tid med en av våra erfarna fönsterputsare i Malmö som ger dig ett fast pris för dina fönster.

FÖNSTERPUTSNING MED DIREKT FEEDBACK

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

RING 020-21 42 00 ELLER LÄMNA DINA UPPGIFTER NEDAN.

Smidig fönsterputs i Malmö

Att få fönster ordentligt rena kan vara en tidskrävande uppgift. Därför kan det vara skönt att anlita en professionell städfirma som sköter jobbet åt en. Vi på God Service har många års erfarenhet av fönsterputsning i Malmö och hjälper såväl villaägare som bostadsrättsföreningar och företag att putsa fönster med bästa möjliga resultat. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med dina fönster.

Hos oss är det möjligt att boka ett fönsterputsning på abonnemang. Det innebär att vi besöker dig fyra gånger per år och ser till att dina fönster håller sig skinande rena året runt. Det går även bra att boka engångsuppdrag genom oss om du enbart behöver hjälp vid enstaka tillfällen.